lørdag 21. mars 2009

simple past tense and past participle of juxtaposition

Når du sitter og ser på program om hangarskip på National Geographic vet du at det ikke er mye bra på tv. Det er ikke ett program om hangarskip engang faktisk, det er om menneskene som lever på det, en kjempeleirskole med litt disiplin og veldig veldig barnslig humor. Men, slår Twin Peaks, hehe. Twin Peaks er seriøst syke greier.
Blitt lite skriving her siste uka, overrasker meg jo egentlig ikke, men jeg kan ihvertfall gjøre et forsøk. Mye å gjøre nå, mest lab på uni, men også diverse andre ting, kanskje litt for mye. Så fantastisk digg med helg, superrunde med stumbleupon idag, fant mye rart, og litt mye kjedelig kanskje. Disse hadde jeg sett før, men seriøst, noe av den feteste gatekunsten jeg har sett.
Andre ting er mer sånt man alltid kommer tilbake til hvis livet er litt down, Garfield minus Garfield hjelper alltid, det kunne alltid vært værre ;)

5 kommentarer:

  1. Det var en dag i august i fjor at bikkja fikk hetta og fulgte ett spor, kom ikke hjem før dagen etter makaløst eksemplar av engelsk setter... fillebikkje! lukter pannekaker og sånt kommer'n med en gang, bra bikkje det der gitt...

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. Henrikken sier mye at dette innlegget er fjernet av forfatteren. :P

    SvarSlett